0250 - 57 43 88dahlinsbyggtjanst@gmail.com

Altanbygge i Mora och byggfirma i Mora och Leksand

En byggfirma i Leksand och Mora

Vår firma. Dahlins Byggtjänst AB, kan man anlita för de allra flesta tjänster inom bygg och snickeri. Vi vänder oss till alla som behöver hjälp av en pålitlig och engagerad byggfirma i Leksand och Mora. Vi hjälper bland annat till med renoveringar, tillbyggnader, nybyggnader, utbyggnader och anläggandet av uterum och altaner med mera. Om du hör av dig till oss, så kan vi tillsammans diskutera hur ditt projekt skall genomföras så bra som möjligt.

Altanbygge i Mora

Här på vår byggfirma, Dahlins Byggtjänst AB, kan du få hjälp med det mesta inom bygg. Vårt företag har oerhört skickliga medarbetare, som gärna hjälper dig, oavsett vad du vill ha hjälp med inom bygg. Med hjälp av oss kan du få hjälp med att erhålla ett snyggt altanbygge, om du finner detta intressant. Vi har som sagt möjlighet att hjälpa till med det allra mesta inom bygg- och snickeribranschen, men just altanbygge är någonting som vi och våra medarbetare är speciellt duktiga på.

ROT-avdrag

Kom ihåg att om du är en privatperson, så kan du använda dig av ROT-avdraget, som i skrivande stund ger alla privatpersoner rätt att dra av 30 procent av arbetskostnaden vid anlitandet av ett byggföretag som vårt. Om du behöver mer info om ROT-avdraget så kan vi ge dig detta, då vi är väldigt kunniga inom detta område.

Är du intresserad?

Om du är intresserad av att erhålla hjälp av oss, så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Tillsammans kan vi komma fram till en så bra och optimal lösning för dig som möjligt. Vi har hjälpt många kunder med allt från altanbygge till renovering. Med hjälp av medarbetare som verkligen kan det här med bygge ser vi till att du som kund alltid får det som du vill ha det. Vi ger oss heller aldrig innan du är 100 procent nöjd med allt.